Faya Piano Entertainment

foto faya met yamaxa liggend

Over Faya Piano Entertainment.

Onder deze naam kunt u bij mij terecht voor de professionele muzikale omlijsting van uw feest of evenement. Te denken valt aan pianomuziek voor een familiefeest, huwelijk, bedrijfsopening of -jubileum. Ook kan ik de achtergrond muziek verzorgen bijvoorbeeld bij een diner of receptie. In restaurants zorg ik met mijn pianomuziek voor een aangename sfeer.

Regelmatig speel ik in verzorgingshuizen en dit wordt door bewoners en personeel bijzonder gewaardeerd. Bij diverse instellingen ben ik de vaste artiest tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Ik heb een breed repertoire. Ik speel o.a. licht klassieke nummers, maar ook een groot scala aan evergreens, American Songbook en hedendaags popsongs, maar ook Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Mijn repertoire wordt voortdurend vernieuwd en uitgebreid. U kunt u op mijn muziek heerlijk dansen of als u zin heeft meezingen. In overleg met u wordt het te spelen repertoire en het volume afgestemd op de sfeer die gewenst is.

Behalve voor feestelijke gelegenheden kunt u bij mij ook terecht voor aangepaste muziek tijdens een uitvaart of crematie.