Pianoschool Faya Farrakhova nu ook in Wichmond!

  Auteur:

Pastorie WichmondPianoschool Faya Farrakhova opent dependance in Wichmond!
In Hummelo heb ik al jarenlang een succesvolle pianopraktijk met leerlingen uit de hele regio. Ik geef les volgens een unieke zelf ontwikkelde methode. Ik ben verheugd om je mee te delen dat Pianoschool Faya Farrakhova nu ook een vestiging in Wichmond heeft! De lessen zullen plaatsvinden in gebouw Withmundi naast de Protestantse Kerk aan de Dorpsstraat nr.18.

De piano is een prachtig en veelzijdig instrument. Pianospelen is een heerlijke ontspanning en bovendien goed voor de algemene ontwikkeling. Wilde je altijd al piano leren spelen maar is het er tot nu toe niet van gekomen? Of speel je al piano en wil je je spel opfrissen of verbeteren? Of wil je jezelf of iemand anders leren begeleiden op de piano? Dan ben je bij Pianoschool Faya Farrakhova aan het goede adres!

Wil je meer weten over mij en mijn methode ga dan naar mijn website www.faya-piano.nl of bel mij, tel. 0314-382437/06-13615135

Like me on Facebook: Faya Farrakhova Pianoschool

 

 

 

Plaats hier je reactie:
Plaats hier je opmerking of stel je vraag

In het blog
In Vkontakte
In Facebook