Over mij

22
Graag stel ik mij even aan je voor.

Mijn naam is Faya Farrakhova. Ik ben geboren in Rusland maar woon sinds 2001 in Nederland. Toen ik 6 jaar was begon ik met het volgen van pianolessen bij de plaatselijke muziekschool. Ik vervolgde mijn pianostudie bij het Brezhnev College in Naberezhnye Chelny en daarna ging ik in Kazan, de hoofdstad van Tatartstan, studeren aan de Kazan Universiteit voor Kunst en Cultuur.

Na de afronding van mijn beroepsopleiding ben ik professioneel aan de slag gegaan als pianolerares aan de muziekschool van Naberezhnye Chelny. Dat heb ik gedaan tot het moment dat ik naar Nederland verhuisde. Na een kleine onderbreking heb ik hier de draad van het lesgeven weer opgepakt. Eerst in mijn toenmalige woonplaats Groningen, vanaf 2007 in Hummelo (Gld.), vanaf 2020 woon ik in Dieren.

In Hummelo nam het lesgeven een enorme vlucht. Alleen in prille begin in mijn nieuwe woonomgeving heb ik actief reclame gemaakt, daarna kwamen nieuwe leerlingen hoofdzakelijk via mond tot mond reclame naar mij toe.

In 2013 besloot ik verder te gaan onder de naam Pianoschool Faya Farrakhova. Onder deze naam kan ik mij nog beter profileren als pianolerares. Ik geef les aan kinderen, jong volwassenen en volwassenen, zowel beginners als gevorderden.

Ik vind het belangrijk dat een leerling niet alleen technisch goed piano leert spelen. Ook werk ik met de leerling aan de ontwikkeling van zijn of haar persoonlijkheid. Om dit goed te onderbouwen bezoek ik regelmatig seminars in de Verenigde Staten en volg ik trainingen in Rusland en Oezbekistan.