Recensies

Pianoles van Faya Farrakhova is maatwerk.

Faya Farrakhova brengt op haar eigen wijze haar enthousiasme en muzikaliteit over op haar leerlingen.

Leerlingen worden goed voorbereid op het halfjaarlijkse concert. Ook aan ‘artistieke’ aspecten wordt aandacht besteed, zodat leerlingen als heuse artiesten in de schijnwerpers staan.

Hermien Winkelhorst

Wanneer u mooi en met wisselende dynamiek wilt leren spelen
dan moet u bij Pianoschool Faya Farrakhova zijn.

Safiya Bos

Faya is in staat het beste uit een leerling te halen. Met haar zeer persoonlijke manier van lesgeven weet zij de leerling te motiveren en te inspireren, om zo te komen tot een hoger prestatieniveau. Als ik kom kijken bij de leerlingenconcerten dan verbaas ik mij telkens hoe leerlingen in korte tijd gegroeid zijn. En dan betreft het niet alleen de techniek van het pianospelen maar vooral de interpretatie van de muziek, de presentatie en het zelfvertrouwen.

Frans Nienhuis

In de les kan je veel leren van Faya.
Ze weet precies wat je wel en niet kan en daar past ze zich op aan. Zo zijn de stukken altijd uitdagend om te spelen om zo de leerlingen te motiveren.

Jelmer van der Zee

Faya is een gepassioneerde pianolerares die haar lessen goed weet aan te passen aan de behoeften van de leerling: de lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus en ze luistert naar ieders persoonlijke muziekvoorkeur waar ze dan de juiste bladmuziek bij zoekt zodat je je lievelingsliedje snel kunt leren spelen!

Lara

Piano,passie en Faya. Een muzikaal trio pur sang!

Paul Griede

Ik ben zo blij dat  Faya mijn pianolerares is. Ik beleef veel plezier aan iedere pianoles. Zij is aardig en ze leert me heel veel.

Tobé Mulder