Auteur:

Op 25 januari 2020 viert Faya Farrakhova het 12,5 jarig jubileum van haar gelijknamige pianoschool. In 2007 begon zij in Hummelo met het geven van pianolessen aan kinderen en volwassenen. In de afgelopen jaren heeft zij tientallen leerlingen leren pianospelen en heeft haar pianoschool regionale bekendheid gekregen. Behalve eigenaresse van haar eigen pianoschool is Faya ook nog als piano docent verbonden aan Kunstwerk Het Musiater in Zevenaar.

Het jubileumconcert zal een bijzondere avond worden waarop o.a. een aantal van haar huidige leerlingen gaan optreden. Daarnaast is het de bedoeling dat oud-leerlingen een bijdrage gaan leveren aan het jubileumconcert.

Faya nodigt langs deze weg dan ook al haar oud-leerlingen uit. Heb je video materiaal of foto's van optredens of wil je zelf een muzikale bijdrage leveren aan deze avond laat het dan even weten. Vanzelfsprekend zijn familieleden, vrienden en kennissen van harte welkom.

Het jubileumconcert wordt gehouden op 25 januari 2020 in Hotel Restaurant ''de Gouden Karper” De aanvang is om 18:30 uur, zaal open vanaf 18:00 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Faya: faya-piano.nl of 06-13615135

Plaats hier je reactie:
Plaats hier je opmerking of stel je vraag

In het blog
In Vkontakte
In Facebook